Hi There, It’s Me!

 

Ik ben Michelle, 25 jaar en kom uit het gezellige Amersfoort & zoals je natuurlijk wel gezien hebt ben ik het gezicht achter ”Le Fleurieus”, mijn bedrijf waar ik enorm trots op ben en waar ik al deze bloemenliefde en creativiteit kwijt kan. Ik ben onwijs gek op bloemen, styling en hele toffe concepten bedenken voor jullie speciale dag.

 

”WHATEVER YOU DECIDE TO DO MAKE SURE IT MAKES YOU HAPPY”

 

Jaa deze quote vind ik echt geweldig & ja bloemen maken mij blij en gelukkig en vooral als ik dit gevoel en mijn passie met jullie kan delen om jullie liefde te vieren. De foto hiernaast laat precies zien hoe ik ben, ik lach altijd en vooral als ik mijn creativiteit met bloemen met jullie kan delen. Bloemen zijn heel persoonlijk en sfeer gebonden, met de juist bloemen maken we jullie bruiloft tot een sprookje.

 

Graag stel ik de mooiste Persoonlijke, Romantische & Liefdevolle bruidsbloemen samen voor jullie bruiloft, geheel op maat en naar jullie eigen persoonlijke wensen met een sausje van mij ”Le Fleurieus” erover, creëren we samen een uniek bloemen concept.

Persoonlijk, Romantisch & Liefdevol,
is de perfecte combinatie

Deze combinatie staat centraal in mijn werk met zachte, fijne vormen en texturen waar je verliefd op wordt, soms ook nog met een stoer randje voor onze stoere bruidsparen.

 

Met deze liefde voor bloemen maak ik prachtige juweeltjes van bloemstukken die absoluut niet mogen ontbreken op jullie bruiloft (levering in heel Nederland). Heel graag deel ik dit bijzondere gevoel met jullie & maak ik jullie dag nóg specialer.

 

Past mijn stijl bij jullie? Of zijn jullie nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op of vraag de online brochure aan via het contactformulier.

 

Ik sta te popelen om kennis met jullie te maken & een super gaaf bloemenconcept neer te zetten voor jullie speciale dag.

 

Liefs,

 

Michelle | Le fleurieus

 

 

Wil jij ook vaker mijn bloemen in huis? Neem een kijkje bij mijn te gekke bloemenabonnement of boek een super leuke workshop met je vriendinnen of collega’s.