Hi There, It’s Me!

 

Ik ben Michelle, 26 jaar en kom uit het gezellige Amersfoort & zoals je natuurlijk wel gezien hebt ben ik het gezicht achter ”Le Fleurieus”, mijn bedrijf waar ik enorm trots op ben en waar ik al deze bloemenliefde en creativiteit kwijt kan. Ik ben onwijs gek op bloemen, styling en hele toffe concepten bedenken voor jullie speciale dag.

 

”WHATEVER YOU DECIDE TO DO MAKE SURE IT MAKES YOU HAPPY”

 

Jaa deze quote vind ik echt geweldig & ja bloemen maken mij blij en gelukkig en vooral als ik dit gevoel en mijn passie met jullie kan delen om jullie liefde te vieren. Bloemen zijn heel persoonlijk en sfeer gebonden, met de juiste bloemen maken we jullie bruiloft tot een sprookje.

 

Graag stel ik de mooiste Persoonlijke, Romantische & Liefdevolle bruidsbloemen samen voor jullie bruiloft, geheel op maat en naar jullie eigen persoonlijke wensen met een sausje van mij ”Le Fleurieus” erover, creëren we samen een uniek bloemen concept.

Persoonlijk, Romantisch & Liefdevol,
is de perfecte combinatie

Deze combinatie staat centraal in mijn werk met zachte, fijne vormen en texturen waar je verliefd op wordt, soms ook nog met een stoer & gewaagd randje om helemaal all-in te gaan.

 

Wij leveren onze bruidsbloemen persoonlijk en door heel Nederland. Daarbij zorgen we dat jullie alleen maar hoeven te genieten en dat alles voor jullie op locatie word geregeld & gestyled met de mooiste bloemen.

 

Past mijn stijl bij jullie? Of zijn jullie nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op of vraag de online brochure aan via het contactformulier.

 

Heel graag deel ik dit bijzondere gevoel met jullie & maak ik jullie dag nóg specialer! tot snel!

 

Liefs,

 

Michelle | Le fleurieus

 

 

Wil jij ook vaker mijn bloemen in huis? Neem een kijkje in mijn webshop of bij mijn te gekke bloemenabonnement of boek een super leuke workshop met je vriendinnen of collega’s.

Photography By: Stance fotografie