Hi, ik ben Michelle!

 

28 jaar en kom uit het gezellige Amersfoort. Ik ben gek op de lente & zomer en kan niet wachten totdat in die periode alle prachtige bloemen weer gaan bloeien. Ook ben ik gek op zonnige bestemmingen (vooral het heerlijke Spanje), mooie wandelingen, terrasjes, sushi & onze te leuke kippen & vogeltjes. Je hoort het al, het is bij ons een gezellige bloemen- en beestenboel.

 

Mijn passie voor bloemen kan ik geweldig kwijt in de bruiloften & evenementen.
Alles begon als klein meisje samen met mijn opa naar zijn groente en bloementuin, om bloemen te plukken voor oma.  Gevolgd door een bijbaantje als 15-jarige in een bloemenwinkel waar ik ruim 10 jaar heb gewerkt.

 

Sinds 2018 ben ik mijn droom & passie achterna gegaan en ben ik trots eigenaresse van Le Fleurieus en kan ik wel zeggen dat ik de nodige ervaring heb opgedaan. Het is een eer om al 120+ huwelijken te hebben mogen bloemstylen. Ik kom het hele jaar door op de mooiste (trouw)locaties door heel Nederland & België.

 

Unieke bloemconcepten bedenken en maken voor bruiloften, daar gaat mijn hart toch wel echt sneller van kloppen en beginnen mijn handen meteen te wapperen.

Bohemian, Chique & Modern

Deze drie stijlen staan centraal in mijn bloemwerk met zachte, fijne vormen en texturen waar je verliefd op wordt, soms ook nog met een stoer & gewaagd randje.

 

Willen jullie iets unieks, helemaal out-of-the-box of zijn jullie fan van een te gekke kleuren combinatie? ALLES IS MOGELIJK! Juist de diversiteit aan verschillende stijlen, kleuren, soorten bloemen, locaties & wensen, maakt dat ik dit met zoveel liefde voor jullie doe!

 

Le Fleurieus is gevestigd in Amersfoort, maar ik rijd naar alle mooie plekken in Nederland & België (andere landen op aanvraag), waar ik jullie bruidsbloemen , afscheidsbloemen  of bedrijfsbloemen persoonlijk bezorg. Daarbij zorgen we dat de kwaliteit en styling tot in de puntjes is verzorgd!

 

Past mijn stijl bij jullie & zijn jullie nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Neem contact met mij op of vraag de brochure aan. Heel graag deel ik mijn creativiteit en de allermooiste bloemen met jullie.

 

Liefs,

 

Michelle | Le fleurieus

Fotograaf | Stance Photography