Hi, ik ben Michelle!

 

29 jaar en kom uit het gezellige Amersfoort. Ik ben gek op de lente & zomer in Nederland en kan niet wachten totdat in die periode alle prachtige bloemen weer gaan bloeien & het bruiloft seizoen weer van start gaat. Ook ben ik gek op zonnige bestemmingen, vooral het heerlijke Spanje, waar wij dan ook een groot gedeelte van het jaar wonen. Mooie wandelingen, terrasjes, sushi daar kun je mij zeker voor wakker maken. Onze te leuke kippen & vogeltjes mogen ook zeker niet ontbreken. Je hoort het al, het is bij ons een gezellige bloemen- en beestenboel.

 

Mijn passie voor bloemen & styling kan ik geweldig kwijt in de bruiloften & evenementen.
Alles begon als klein meisje samen met mijn opa naar zijn groente en bloementuin, om bloemen te plukken voor oma.  Gevolgd door een bijbaantje als 15-jarige in een bloemenwinkel waar ik ruim 10 jaar heb gewerkt.

 

Sinds 2018 ben ik mijn droom & passie achterna gegaan en ben ik trots eigenaresse van Le Fleurieus en kan ik wel zeggen dat ik de nodige ervaring heb opgedaan. Het is een eer om al 120+ huwelijken te hebben mogen voorzien van de mooiste bloemen. Ik kom het hele jaar door op de mooiste (trouw)locaties door heel Nederland.

 

Unieke bloemconcepten bedenken en maken voor bruiloften, daar gaat mijn hart toch wel echt sneller van kloppen en beginnen mijn handen meteen te wapperen.

Bohemian, Chique & Modern

Deze drie stijlen staan centraal in mijn bloemwerk met zachte, fijne vormen en texturen waar je verliefd op wordt, soms ook nog met een stoer & gewaagd randje.

 

Willen jullie iets unieks, helemaal out-of-the-box of zijn jullie fan van een te gekke kleuren combinatie? ALLES IS MOGELIJK! Juist de diversiteit aan verschillende stijlen, kleuren, soorten bloemen, locaties & wensen, maakt dat ik dit met zoveel liefde voor jullie doe!

 

Le Fleurieus is gevestigd in Amersfoort, maar ik rijd naar alle mooie plekken in Nederland (andere landen op aanvraag), waar ik jullie bruidsbloemen , afscheidsbloemen  of bedrijfsbloemen persoonlijk bezorg. Daarbij zorgen we dat de kwaliteit en styling tot in de puntjes is verzorgd!

 

Past mijn stijl bij jullie & zijn jullie nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Neem contact met mij op of vraag de brochure aan. Heel graag deel ik mijn creativiteit en de allermooiste bloemen met jullie.

 

Liefs,

 

Michelle | Le fleurieus

Fotograaf | Stance Photography