Bruidsbloemen

Wat super tof dat jullie geïnteresseerd zijn in mijn bruidsbloemen & ik jullie mag meenemen in mijn bloemenwereld.
ik ben al heel benieuwd wat voor een onwijs gaaf concept we samen voor jullie bruiloft gaan neerzetten, die helemaal bij jullie past & is afgestemd op jullie wensen.

 

Op deze pagina ga ik jullie alvast meenemen in het begin proces & laat ik jullie alvast kennismaken met mijn werkwijze & tarieven. Via de FAQ pagina kun je ook de veel gestelde vragen lezen.

 

Via het contactformulier (onderaan de pagina), kunnen jullie mijn beschikbaarheid checken &
zal ik jullie mijn wedding brochure doorsturen, waarin je veel inspiratie, informatie & tips kunt vinden.

Mijn Werkwijze

Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Waar moeten we allemaal aan denken? We hebben geen verstand van bloemen?
We weten heel goed wat we mooi vinden, maar waar te beginnen?

 

Dit zijn allemaal vragen die vast bij jullie opkomen, als jullie aan het oriënteren zijn voor de bloemstyling voor jullie bruiloft. Natuurlijk ga ik jullie hierbij helpen.
Laat ik jullie eens meenemen hoe het bij mij in zijn werk gaat.

Het begin..

 

 • Zijn jullie na het zien van mijn brochure, website & Instagram helemaal enthousiast? en kunnen jullie niet wachten wat ik voor jullie bruiloft ga maken?? Vraag dan via de mail een kennismakingsgesprek aan!
  ”ik adviseer om dit tussen de 12 & 3 maanden voor de bruiloft in te plannen”

 

 • Ter voorbereiding op het kennismakingsgesprek wil ik jullie adviseren om inspiratie plaatjes te verzamelen, bv op Pinterest & screenshots te maken van bloemendesigns die jullie aanspreken.”Onthoud verder goed, plaatjes dienen als inspiratie, wij maken geen bloemwerk van andere bloemisten of voorbeelden na. Daarbij is elk bloemendesign, bruidspaar en seizoen uniek, waardoor wij altijd iets anders zullen creëren.”

 

 • Tijdens het kennismakingsgesprek kletsen we gezellig over jullie, jullie plannen, wensen en ideeën voor de bruiloft. Ook bespreken we waar jullie het liefst de bloemen terug zien komen op jullie dag. Denk daarbij aan, de ceremonie, borrel, diner, bloemen auto etc.
  Ook kijken we naar jullie inspiratie beelden, hoe we dit kunnen vertalen naar jullie dag & hoe dit past binnen jullie budget.

 

 • Indien gewenst of nodig plannen we samen een locatie bezoek, hierbij gaan we kijken, wat is er mogelijk op de locatie? of in welke ruimtes we het beste kunnen uitpakken met de bloemen.

 

 • Nav het kennismakingsgesprek stel ik voor jullie een bloemenconcept op. Hierbij maak ik een stylingsplan, waarin jullie wensen, stijl, thema en kleuren voor de bloemen naar voren komen. Daarnaast maak ik voor jullie een persoonlijke offerte waar al jullie wensen in verwerkt worden met het uiteindelijke kosten plaatje.

 

 • Een maand voor de bruiloft hebben we telefonisch contact. Hierbij bespreken we de allerlaatste planning, bezorgtijden & lopen we het stylingsplan nogmaals door.

 

Op locatie..

 • De bloemen bezorg ik altijd persoonlijk op locatie, dit kan op de trouwlocatie zijn, jullie thuis adres etc. Hierbij ontzorg ik jullie en zorg ik dat de bloemen altijd perfect aankomen & de juiste plek krijgen op locatie. De bloemen worden op locatie afgestyld en sommige bloemstukken zoals bloemen op een backdrop, grotere bloemstukken of een floraldesign installatie ter plekken gemaakt en op de juiste plek op locatie geïnstalleerd.

 

 • Hebben jullie items gehuurd? deze halen we na de bruiloft weer van de locatie op.  Hebben jullie kleine artikelen zoals glaswerk gehuurd? deze mogen jullie ook zelf terugbrengen.

 

 • Meteen na de bruiloft op huwelijksreis? of willen jullie de bloemen niet zelf meenemen? Ook dan komen wij weer naar de locatie om de settings af te bouwen en de bloemen weer op te ruimen.
  Bloemen die achter blijven, brengen wij altijd naar een verzorgingstehuis of begraafplaats.

 

 • Ik vind het altijd leuk om jullie achteraf nog even te spreken, zo weet ik of alles naar wens was en of de verwachtingen zijn overtroffen en hoor ik ook altijd graag de eventuele feedback.

Tarieven

Om jullie vanaf het begin een beeld te geven van de +/- kosten van onze unieke & opmaat gemaakte floraldesigns,
heb ik 4 Floraldesign – concepten samengesteld met de meest favoriete items die niet mogen ontbreken op jullie bruiloft.
Zo kunnen jullie in een oogopslag zien, welke +/- kosten er bij welke onderdelen horen & hoe jullie je uiteindelijke +/- bloemenbudget kunnen bepalen.


”Hou er rekening mee dat je ongeveer 10 a 15 procent van het totale bruiloft budget reserveert voor bloemen”

Boekingen en reserveringen voor 2023 zijn open.

 

Mijn vanaf prijs begint bij 1250,- euro. (excl de leveringskosten)

FLORALDESIGN – BASIS

Vanaf € 1250,-

FLORALDESIGN – MEDIUM

Vanaf € 1550,-  

FLORALDESIGN – LARGE

Vanaf € 1750,- | Favoriet

FLORALDESIGN – DELUXE

Vanaf € 2000,- | Favoriet

Yes, we do!

Super leuk dat jullie enthousiast zijn, dan zijn we vast en zeker een match.

 

Laat hieronder jullie gegevens en een leuk berichtje over jullie & jullie bruiloft ideeën achter!
Ik stuur jullie mijn beschikbaarheid & wedding brochure door boordevol inspiratie, informatie & tips.

Nog vragen? Bekijk de FAQ

 • DD slash MM slash JJJJ

Nog vragen? Bekijk de FAQ