Bruidsbloemen & Tarieven

Yay, Gefeliciteerd!

 

Gefeliciteerd met jullie verloving. Nu begint het plannen en vormgeven van jullie speciale & liefdevolle dag! De mooiste bloemen met een waanzinnige beleving, kunnen natuurlijk niet ontbreken & daar ga ik jullie bij helpen.

 

Ik neem jullie mee in mijn bloemenwereld en laat jullie kennismaken met al het moois wat er is. ‘‘ Ik kan jullie vertellen dat is oneindig”

 

Op zoek naar iets unieks, een subtiele aankleding of helemaal out-of-the-box, of zijn jullie fan van een te gekke kleuren combinatie? ALLES IS MOGELIJK!

 

Samen zullen we jullie bruiloft gaan vormgeven met de mooiste bloemen & een beleving creëren waar je van kunt dromen & nog jaren van kunt nagenieten. Ik ben al heel benieuwd wat voor een onwijs gaaf concept we samen voor jullie bruiloft gaan neerzetten, die helemaal bij jullie past & is afgestemd op jullie wensen.

 

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen. Op basis van jullie budget, stel ik voor jullie een bloemenconcept + offerte samen.

Van kleurrijke seizoensbloemen, tot aan bijzondere nude of toffee tinten, van elk kleurenpallet maken we een unieke beleving. Opzoek naar meer styling? Ook daarbij kan ik jullie helpen.


”Hou er rekening mee dat je ongeveer 10 a 15 procent van het totale bruiloft budget reserveert voor bloemen”

 

Boekingen en reserveringen voor 2024 & 2025 zijn open.
* Beperkt plek in 2025 – beschikbaar vanaf eind juni

 

Mijn prijs begint bij 1.550,- euro. (excl de leveringskosten)

Yes, we do!

Super leuk dat jullie enthousiast zijn, dan zijn we vast en zeker een match.

 

Laat hieronder jullie gegevens en een leuk berichtje over jullie & jullie bruiloft ideeën achter!
Ik stuur jullie mijn beschikbaarheid & de bruidsbloemen brochure door boordevol inspiratie, informatie & tips.

  • DD slash MM slash JJJJ

Nog vragen? Bekijk de FAQ